top of page
Banchieri jel.png

A levegő telve van muzsikával... mindössze annyit kell tenned, hogy jó mélyeket lélegzel.

The air is full of music ... all you have to do is take good deep breaths.

„Az én Banchierim.”
Már egy jó ideje tervezgetem, hogy létrehozok egy olyan weboldalt Leányvári Laci és Rohály Tibi barátaim segítségével, amely méltó emléket állít annak a közel 25 évnek, amelyet a Banchieri Singers tagjaként éltem meg. Nincs konkrét célom ezzel weboldallal, saját élményeimről, érzéseimről írok majd, csak magam miatt csinálom, magamnak, hogy a sok emlékfoszlány csak úgy suttyomban ne szivárogjon ki a fejemből és tűnjön el a semmibe... arról nem is szólva, hogy hátha valakit érdekel milyen is volt banchieris fiúnak lenni. 

2023-ban Szilágyi Szilárd, Nagy Gábor és Major Olga is csatlakozott a kezdeményezéshez. Azaz kibővítem a galéria menüpontot, és így majd olyan képeket is meg lehet tekinteni, amelyek azt a Banchierit mutatják be, amit mi a „lányos felállásnak” hívtunk. ígéret szerint a többiek is írnak majd a blog részbe, sajnálatos módon mostanában én is elhanyagoltam az írást, de remélhetőleg hamarosan szorgalmasan és rendszeresen folytatom majd a bejegyzések készítését. 

"My Banchieri."
For some time now, I have been planning to create a website with the help of my friends Laci Leányvári and Tibi Rohály, which will commemorate the nearly 25 years I have lived as a member of the Banchieri Singers. I have no specific purpose with this website, I will write about my own experiences and feelings, I only do it for myself, and only myself, so that the many fragments of memory do not just leak out of my head and disappear into nothingness ... not to mention whether someone cares what also had to be a Banchieri's boy.

In 2023, Szilárd Szilágyi, Gábor Nagy and Major Olga also joined the initiative. That is, I will expand the Gallery menu, so that you will be able to view pictures that show the Banchieri, which we called the 'girly formation'. as promised, the other members will also write in the blog section, unfortunately I have neglected writing recently, but hopefully soon I will continue to make posts diligently and regularly.

bottom of page